Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Spinach Salad #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gChicken tenders
4 Tassespinach shredded
2 TasseRomaine lettuce; washed, torn
8 Scheibe(thin) red onion
2 EsslöffelBlue cheese; crumbled (1 oz)
1 grossGrapefruit; peeled, sectioned
1/2 TasseFrozen citrus brand concentrate; thawed
1/4 TassePrepared fat free Italian salad dressing
die Zubereitung:

Cut chicken tenders into 2x1/2-inch strips. Spray large nonstick skillet with cooking spray, heat over medium heat until hot. Add chicken tenders, cook and stir 5 minutes or until no longer pink is center. Remove from skillet.

Divide spinach, lettuce, onion, cheese, grapefruit and chicken among 4 salad plate. Combine citrus blend concentrate and Italian dressing in small bowl, drizzle over salad. Garnish with assorted greens, if desired. Makes 4 servings.

Per servings: 216 calories, 4 g fat, 55 mg cholesterol, 361 mg sodium, 23 g carbohydrate, 23 g protein.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: