Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Stuffing Bread #2
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Esslöffelyeast
2 1/4 Tassebread flour
1/2 Tassewhole wheat flour
2 EsslöffelGluten; wheat
1/2 Esslöffelsugar
1 EsslöffelOnions; dried minced
1/2 Esslöffelsalt
1 Esslöffelpoultry seasoning
1 Esslöffeloil
eggs
1 Tassechicken stock
Add At Beep
1 TasseChicken; cooked; diced
1/2 Tassemushrooms sliced
die Zubereitung:

Warm broth. Bring all ingredients to room temperature and pour (except chicken and mushrooms) into bakery, in order. Set "baking control" to medium. Select "white bread" and push Start. Add chicken and mushrooms at beep, 88 minutes into the cycle.

Tested in Dak 1-1/2-lb R2D2.

>From: LIR119@delphi. Com (Joan, "Flour Power")

portable meal. As I modified it, it really tastes like chicken and stuffing! I took this on a trip to have something meal-like to feed the kids right in the car, and they loved it. Save this recipe to use up your Thanksgiving/Christmas leftovers!


Anmerkungen zum Rezept: