Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Stuffing Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
8 x ca. 30 gPkg herbed stuffing mix
3/4 Tassechicken broth
1/2 Tassebutter or margarine, melted
Filling
4 x ca. 30 gCan mushrooms, drained and liquid reserved
2 Esslöffelflour
1/2 Tasseonion chopped
1 Esslöffelmargarine
10 x ca. 30 gJar chicken gravy
1 TeelöffelWorchestershire sauce
1/2 Teelöffelthyme
2 Esslöffelpimento diced
1 EsslöffelParsley flakes
3 TasseCooked chicken, cubed
1 TasseFresh or frozen peas
1 Tassecelery thinly sliced
4 x ca. 30 gSliced colby or american cheese
die Zubereitung:

Mix crust ingredients well in medium bowl; press into greased 12 inch pie pan. Set aside. Combine mushroom liquid with flour and set aside.

In a saucepan on top of stove, saute mushrooms and onions in butter or margarine. Stir in all remaining ingredients, including mushroom liquid/flour mixture, and except the cheese. Heat thoroughly.

Turn into crust and bake at 375 for 20 minutes.

Cut each slice of cheese into strips. Place on top of pie in lattice fashion and bake 5 more minutes.

rec. Food. Cooking


Anmerkungen zum Rezept: