Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Sweet Potatoes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseMashed, cooked sweet potatoe
1/2 Teelöffelcinnamon ground
1/3 TasseSkimmed evaporated milk
1/4 Tasseonion minced
10 oz. cream of chicken soup
3 TasseCubed chicken
2 Esslöffelbrown sugar
1/8 Teelöffelnutmeg ground
1/4 Tassechicken broth
8 oz. can water chestnuts*
Or white sauce chicken flav
3 Esslöffelwater
die Zubereitung:

*Drained, sliced.

Preheat oven to 350F. In a medium size bowl, combine sweet potatoes, brown sugar, cinnamon, nutmeg and milk. Spread around the inside edge of a round 10 in. Casserole, forming a ring. In a medium size non stick skillet, heat broth over low heat. Add onion and water chestnuts; cook until tender. Add soup or sauce, chicken and 3 tablespoons water; cook over medium heat until hot, stirring occasionally. Spoon chicken mixture into center of sweet potato ring in casserole. Bake uncovered, 30 min or until bubbling. Cal: 308; Fat: 6g.


Anmerkungen zum Rezept: