Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Wild Rice Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gChicken breast halves without skin
1 Tassewater
1 Dosesherry
1/2 Teelöffelcurry powder
1/2 DoseCelery sliced
1 1/2 Teelöffelsalt
Whole onion; sliced
Box (12 Oz) Long grain and Wild Rice
1 Tassesour cream
1 DoseCream of mushroom soup
1 x ca. 450 gMushroom; sauted in butter
die Zubereitung:

1. Combine chicken, water, sherry, curry, celery, salt, and onion in large saucepan. Simmer 1 hour or until chicken is cooked through. Cool chicken and shred. Drain liquid to use in step 2. 2. Prepare Long Grain and Wild Rice according to package directions using broth from step one and water for liquid. 3. Combine Chicken, rice, and remaining ingredients. Place in 9x12 casserole or divide into two. 4. Bake 1 hour at 350 degrees.


Anmerkungen zum Rezept: