Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Wild Rice Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 TasseWild rice
4 1/4 Tassechicken broth
1 Priseblack pepper
1 1/2 TasseShiitake mushrooms; sliced, or regular fresh mushrooms
1/2 TasseShallots; or onions, chopped
2 Esslöffelbutter or margarine
1 1/2 TasseCooked chicken; or turkey
1/2 TasseFresh parsley; snipped
die Zubereitung:

Run cold water over the wild rice in a strainer for about 1 minute, lifting the rice to rinse it thoroughly. In a large saucepan, mix the wild rice, broth and pepper. Bring to a boil; reduce the heat. Cover and simmer for 40 to 45 minutes, or until the rice is tender. Meanwhile, in a skillet, cook the mushrooms and shallots in butter until tender, but not brown. Add the mushroom mixture, chicken and parsley to the soup. Heat through.

Recipe


Anmerkungen zum Rezept: