Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken And/or Shrimp a la Italiano
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts; boned and sliced
1 x ca. 450 g(.5 kg). shrimp; cleaned
margarine stick
1/2 Teelöffel(2 ml). salt
1/4 Teelöffel(1 ml). red pepper
1/4 Teelöffel(1 ml). black pepper
1 Teelöffel(5 ml). oregano
Bayleaf crumbled
cloves garlic minced
1 grossonion sliced
1 grossgreen bell pepper sliced
2 grossRibs celery sliced
2 Teelöffel(10 ml). Worcestershire sauce
2 Teelöffel(10 ml). lemon juice
Tomatoes; cut in wedges (up to 2)
die Zubereitung:

In large skillet, melt margarine. In small dish combine salt, peppers, oregano and bay leaf. Sprinkle chicken pieces and shrimp with spice mixture. Saute chicken pieces in margarine until they are cooked. Scoop out chicken meat and set aside. Saute shrimp in remaining margarine until cooked. Scoop out shrimp and set aside. Saute garlic, onion, bell pepper and celery in same margarine. Add Worcestershire sauce, lemon juice, and tomatoes. Return all ingredients to pan and simmer until warmed, about 3 minutes. Serve over cooked spaghetti, linguini or rice.


Anmerkungen zum Rezept: