Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Apple Saute
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
1 x ca. 450 gChicken, skinned, boned and cut into strips
1 mittelGreen pepper, sliced lengthwise
1 mittelOnion, sliced lengthwise
1 TasseDiagonally celery sliced
Golden Delicious apple, cored and sliced
1/2 Tasseapple juice
1 Esslöffelwhite vinegar
2 Teelöffelsoy sauce
1 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Heat oil in non-stick skillet or wok. Saute chicken until no longer pink; remove from pan. Saute green pepper, onion and celery until tender-crisp. Return chicken to pan; add apple and cook for 1 minute. Combine remaining ingredients; add to apple mixture and cook until sauce thickens.

4 servings. Fat 14 grams per serving / Fiber

9


Anmerkungen zum Rezept: