Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Applecream
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast halves without skin; chopped
1 Esslöffelcanola oil
2 mittelApples peeled, sliced
1/4 TasseApple sauce
1/4 Tassewater
1/3 Tasseonion chopped
1 EsslöffelFresh basil leaves; chopped fine
1/2 Teelöffelsalt
1 TasseFat-free sour cream
1 Esslöffelflour
16 x ca. 30 gSpinach pasta, fresh; cooked
die Zubereitung:

In a large frying pan, cook chopped chicken in oil with 1 teaspoon of chopped basil over medium heat until browned and not pink inside, about 10 minutes. Remove from skillet. Add apples, chopped onion, rest of basil leaves applesauce, water and salt to the skillet. Bring to a light boil. Reduce heat to simmer; cover and cook until apples are tender. Combine sour cream and flour; add to the apple mixture. Stir and cook until cream sauce is warm. (Do not boil, as this will cause sour cream to separate.) Add chicken pieces and stir. Arrange spinach pasta on a serving plate. Top with Chicken Applecream. Calories per serving 541.8, 6.8 fat, 11.6 % fat.


Anmerkungen zum Rezept: