Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Apritada
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2-3 lb. chicken; in serving pieces
cloves garlic minced
1/4 Tasseonions chopped
1 Dose(6 oz) tomato sauce
Bayleaf
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
1/4 Tassewater
2 mittelPotatoes cubes
Jar; (4 oz) pimentos
die Zubereitung:

Simmer chicken for about 15 minutes in garlic, onions, tomato sauce, bay leaf, peppercorns, salt, pepper and water. Add cubed potatoes and pimento. Continue to cook until potatoes are tender, about 10 minutes. Serve with steamed rice.

** I used 5 boneless chicken thighs and a one pint of whole chopped tomatoes as that was all I had. Loved it. Original recipe calls for 1 tablespoon of peppercorns. We had to pick those out. If you wish it more spicy, add more pepper or even a dash of hot sauce.


Anmerkungen zum Rezept: