Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Artichoke Pizza
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gMarinated artichoke hearts
2 mittelZucchini or yellow summer squash; sliced thin
1 kleinred bell pepper chopped
1 Esslöffelolive oil
1 1/2 Tassemushrooms sliced fresh
green onions sliced
1 x ca. 450 gSkinless boneless chicken breast; cubed
Plum tomatoes; sliced
2 1/4 x ca. 30 gripe olives pitted, sliced
3 Esslöffelwhite wine vinegar
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelsalt seasoned
1/2 Teelöffeloregano dried
1/2 Teelöffelbasilicum dried
1 EsslöffelCornstarch; mixed with
1 EsslöffelCool water
1 grossBoboli shell or thin Bobli shell; 12-16 oz. each
1 1/2 Tassemonterey jack cheese shredded
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Drain artichokes, reserving liquid. Cut artichokes into bite-size pieces. Set aside. In large skillet, cook squash and peppers in hot oil until crisp-tender. Remove. Add mushrooms and onions to skillet. Cook until just tender. Remove. Cook chicken for 2-3 minutes until no longer pink. Stir in artichoke liquid and hearts, tomatoes, olives, vinegar, garlic powder, seasoned salt, oregano and basil. combine cornstarch and water. Add to skillet. cook and stir until bubbly. Cook for 1 minutes more. Return all vegetables to skillet. Stir. Place Bobli shell on Pam sprayed Pizza pan. Top with chicken mixture and cheese. Bake in a 425 F. oven for 10-12 minutes. Let stand for 5 minutes. Posted by bobbi744@sojourn.com

Preparation takes quite a bit of time.


Anmerkungen zum Rezept: