Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Baked in Sour Cream
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gFryer chicken; cut up , (up to 3)
1/2 Tasseflour
1 TeelöffelMsg
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Tassecooking oil
3 EsslöffelDry onion soup mix
1 Tassesour cream
1/2 Tassemilk
die Zubereitung:

Mix flour, Msg, salt and pepper. Dredge chicken through flour mixture. Heat oil in skillet over medium heat. Add chicken and brown on all sides. Place browned chicken in 13x9x2-inch pan. Combine soup mix, sour cream and milk in small saucepan. Cook over low heat until hot. Do not boil. Pour over chicken. Cover and bake in moderate oven (350 degrees) 1 hour or until tender.


Anmerkungen zum Rezept: