Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Baked with Orange-Spiced Harissa Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseHarissa sauce (preceeding)
1/2 Tasseorange juice
1 Esslöffelorange peel grated
1/4 Tassecider vinegar
2 Esslöffelvegetable oil
2 Teelöffelsugar
1 Teelöffelcinnamon ground
3 x ca. 450 gChicken
die Zubereitung:

Combine all ingredients except chicken to make a smooth sauce. Thin with orange juice if needed.

Separate skin from chicken breast being careful not to cut the skin. Place some of the sauce between breast skin and breast. Cover chicken with the remainder of the sauce and marinate 3-4 hours in the refigerator.

Bake chicken in a 350 ° F oven for two hours until done basting frequently with sauce. Cover chicken with aluminum foil if chicken browns too soon. Heat Index = 4


Anmerkungen zum Rezept: