Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Broiler-fryer chicken (2-3 lbs.), cut up |
2 ca. 1 Liter | water |
1 1/2 Tasse | carrots diced |
1 Tasse | celery diced |
1/2 Tasse | Barley |
1/2 Tasse | onion chopped |
1 | Chicken bouilion cube (optional) |
1 Teelöffel | Salt optional |
1 | Bayleaf |
1/2 Teelöffel | poultry seasoning |
1/2 Teelöffel | pepper |
1/2 Teelöffel | sage dried |
In a large kettle, cook chicken in water until tender. Cool broth and skim off fat. Bone the chicken and cut into bite-size pieces; return to kettle along with remaining ingredients. Simmer, uncovered, for at least one hour or until vegetables and barley are tender. Remove bay leaf. Yield: 5 servings. (about 1 1/2 qts.)
Diabetic Exchanges: One serving (prepared without bouilion and salt) equals 2 1/2 lean meat, 1 starch, 1 vegetable; also, 259 calories, 127 mg sodium, 89 mg cholesterol, 22 gm carbohydrate, 31 gm protein, 5 gm fat.
Bodle 7/93
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|