Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Black Bean Paella
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 1/4 x ca. 30 gPkg. Rice a Roni -Rice Pilaf
3/4 x ca. 450 gBoned and skinned chicken breast halves, about 3 halves Or boneless pork loin, in thin strips
1 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
3/4 Teelöffelturmeric ground
1/8 TeelöffelHot pepper sauce (up to 1/4)
1 Dose(15 oz) black beans; drained/rinsed
1 1/2 Tassepeas frozen
1 mittelTomato; seeded/chopped
die Zubereitung:

In large skillet, saute rice-vermicelli mix as the package directs. Stir in 2 cups water, chicken, onion, garlic, turmeric, hot pepper sauce and contents of seasoning package; bring to boil over High heat. Cover and reduce heat to Low. Simmer for 8 minutes. Stir in beans and peas. Cover ; simmer 7-10 minutes or until most of the liquid is absorbed. Stir in tomato. Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept: