Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Boursin
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Halves chicken breast; skinned and boned
4 x ca. 30 gBoursin cheese; 2
2 grossegg beaten
1 Tassebread crumbs
1/2 TasseButter melted
4 Esslöffelparsley
die Zubereitung:

Divide cheese into four parts and spread down middle of each chicken breast. Roll breast around cheese. Dip rolled up chicken breast in egg, then roll chicken in bread crumbs. Place in baking dish, seam side down. (may be made one day ahead to this point)

Cover with melted butter

Bake for 20 - 30 minutes basting occasionally. Garnish with fresh parsley


Anmerkungen zum Rezept: