Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter
1/2 Tasseparmesan grated
1/2 Teelöffelbasil
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/4 TeelöffelPepper (divided)
3 Esslöffelparsley dried flakes
Whole chicken breasts; boned, halved and skinned
1 DoseTomato sauce; (15 Oz)
6 ScheibeMozzarella
12 x ca. 30 gFine spaghetti; cooked and drained
die Zubereitung:

Blend butter, Parmesan cheese, basil, garlic powder, 1/8 teaspoon pepper and parsley flakes with a fork until well mixed. Slit a pocket in each chicken breast half, stuff with cheese mixture and fasten with a toothpick Place chicken breasts in a 2 quart oblong casserole. Sprinkle with remaining pepper. Pour tomato sauce over chicken. Cover with wax paper. Microwave at medium high (70%) until chicken is tender, 1 6 to 1 8 minutes. Top with Mozzarella cheese slices. Microwave at medium high (70%) until cheese melts, 2 to 3 minutes. Serve over spaghetti. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept: