Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts Dijon
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tassebread crumbs fine, dried
1 Esslöffelparmesan grated
1/2 TeelöffelDried whole thyme
1/4 Teelöffelpepper
2 EsslöffelCreamy mustard-mayonnaise blend
chicken breast halves, boneless, skinless
die Zubereitung:

Combine first 4 ingredients in shallow dish; stir well, and set aside. Brush mustard blend evenly over both sides of chicken. Dredge chicken with breadcrumb mixture. Place chicken ona rack coated with cooking spray; place rack in shallow roasting pan. Bake at 375 degrees for 45 minutes or until done.


Anmerkungen zum Rezept: