Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts in Herb and Yogurt Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
What's Cooking
Chicken breasts, boneless
1 TasseYogurt
1/4 Tassesour cream
1/2 Teelöffellime peel grated
1/2 TeelöffelOregano leaves
1/4 Teelöffelcelery salt
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/4 TeelöffelCoriander ground
1/4 Teelöffelparsley chopped
1/4 TeelöffelThyme leaves
3 Esslöffellime juice
die Zubereitung:

Preheat oven to 375. Remove skin from chicken breasts. Grease roasting pan, place chicken breasts in it and set aside. Combine all other ingredients. Baste chicken breasts with mixture and bake for 20 minutes. Remove from oven. Turn chicken breasts, baste with sauce and bake 15 minutes longer, until meat is tender. Turn off oven. Cover chicken with foil and let stand in oven 10 minutes. Remove aluminum foil, arrange chicken breasts on serving dish and serve hot.

sylvia. Steiger@lunatic. Com, moderator of Gt Cookbook echo


Anmerkungen zum Rezept: