Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts Supreme
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts; boned
2 Tassesour cream
2 Esslöffellemon juice
Cloves Garlic finely chopped
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
2 Teelöffelcelery salt
2 Teelöffelpaprika
2 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
1 3/4 TasseBread crumbs or fine stuffing crumbs
1/2 Tassebutter or margarine, melted
die Zubereitung:

Cut breasts in half. Ln large bowl combine sour cream, lemon juice, garlic and seasonings. Add chicken, coating each piece well. Cover bowl and let stay in refrigerator overnight. Next day roll chicken breasts (still coated with sour cream mixture) in bread crumbs. Arrange in a single layer in greased 9x13 baking dish. Drizzle melted butter over the chicken evenly. Save a little butter. Bake, uncovered, at 350 ° for 45 minutes. Drizzle reserved butter over chicken. Serve as is, or with a mushroom sauce. Yield: 12 servings.

Becky Slater, Linda Shollmier,

Kathy Wilkins

Refrigerate Overnight

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: