Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts W/ Sour Cream
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bnls, sknls, chicken breast
16 Scheibebacon
3 Packung3 oz., smoked sliced beef
1 DoseCream of mushroom soup
2 Tassesour cream
die Zubereitung:

1. Roll each breast in 1 slice bacon. ( More may be necessary if breasts are unusually large. The breast must be totally surrounded with bacon.) 2. Shred beef and place in a 13 x 9-inch baking dish. Top with the chicken breasts. 3. Combine soup and sour cream. Spoon over chicken breasts. 4. Bake, uncovered, 275 degrees, 3 hours, or until chicken is tender. Cover tightly with foil if it begins to get too brown.


Anmerkungen zum Rezept: