Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | margarine |
4 | Chicken breasts; bone-in, 1 kg |
1 Dose | Cream of chicken soup; 1/2-Fat |
1/4 Tasse | milk |
1/4 Teelöffel | thyme dried |
2 | Celery stalks julienned |
2 mittel | carrots julienned |
4 Tasse | Hot cooked noodles |
1. In large non-stick skillet over med-high, melt margarine. Brown chicken 3 mins on each side. Spoon off fat.
2. Stir in soup, milk thyme, celery and carrots. Bring to boil, then reduce heat to low. Cover, simmer 20 mins or until chicken is no longer pink, stirring occasionally. Serve with noodles.
Per serving: 427 calories, 8g fat (17% Cff) 38 g protein, 51g carbo
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|