Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts with Lime and Cilantro
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts, split
Lime
1 TasseFine bread crumbs
1/4 Tassecilantro chopped, fresh
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper ground
egg whites
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Rinse split chicken breasts and pat dry. Peel lime, removing all white pith. Cut lime into thin slices; tuck slices under breast skin.

On waxed paper, combine bread crumbs, cilantro, garlic, salt and pepper. In shallow dish, beat egg whites and water. Dip chicken in egg whites; coat with bread crumb mixture. Place skin side down on rack of broiler pan. Broil 6-8 inches from heat source 10 minutes on each side.

Preheat oven to 350F. Transfer chicken to oven. Bake 10 minutes or until meat near bone is no longer pink when cut with knife.

Gmt


Anmerkungen zum Rezept: