Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts with Spicy Rub
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
2 Teelöffelvegetable oil
Rub
2 Esslöffelground cumin
2 Esslöffelpaprika
2 Esslöffelbrown sugar
1 Esslöffelblack pepper
1 Teelöffelcurry powder
1 Teelöffelcayenne pepper
1 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelFive spice powder
1 Esslöffeldijon mustard
1 Esslöffelred wine vinegar
1 Esslöffelvegetable oil
cloves garlic minced
die Zubereitung:

Good day to you all. Here's a recipe that I dug out of my computer a couple of days ago. Thought you might enjoy it.

Pat chicken breasts dry. Combine ingredients for rub. Smear rub over both sides of chicken, the more you use the spicier it will be. Heat barbecue. Brush grill with 2 tablespoons oil. Place chicken on grill skin side down. Cook over medium heat skin side down about 10 to 12 minutes per side until chicken is just cooked through. (If heat is too high, coating burn, if too low, cooking time will be a little longer).

ST931530@Pip.Cc.Brabdeis.Edu

(Generic Man)


Anmerkungen zum Rezept: