Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Burgers on Toast Sourdough Bread
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
14 x ca. 30 gchicken ground
1/2 TassePlus
1 EsslöffelSeasoned dried bread crumbs
Egg lightly beaten
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
3 TropfenHot pepper sauce; or to taste
1-oz diagonal slices sourdough bread; toasted
Lettuce leaves
2 EsslöffelPlus
2 TeelöffelSweet pickle relish
die Zubereitung:

In a medium bowl, combine chicken, bread crumbs, egg, and Worcestershire and hot pepper sauces lightly but thoroughly; shape mixture into 4 equal patties.

Spray large nonstick skillet with nonstick cooking spray; place over medium heat. Add chicken patties; cook, turning once, 10-12 minutes, until golden brown and cooked through.

To serve, top each slice of bread with 1 lettuce leaf; place 1 cooked chicken patty and 2 teaspoons of the pickle relish onto each leaf.

Each Serving Provides: 1/4 vegetable; 3 proteins; 1 3/4 breads; 10 optional calories

Per Serving: 331 calories; 24g protein; 12 g fat; 31g crbohydrate; 78mg calcium; 819mg sodium; 135mg cholesterol; 1g dietary fiber

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept: