Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Burgundy
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(3-lb) chicken; cut up
1/4 x ca. 450 gbutter or margarine
1 mittelOnion chopped
1 Dose(8-oz) mushroom stems and pieces; with liquid
2 TasseBurgundy wine
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
cloves garlic mashed
Bayleaf
1/4 Teelöffelthyme
die Zubereitung:

Brown chicken lightly in butter & place in casserole. Brown onions in small amount of butter. Add mushrooms, wine, salt, pepper, garlic, bay leaf & thyme. Pour this hot mixture over chicken & cover. Bake at 350 for 1 hour 15 minutes. Yields 6 servings.

Mrs. Nunzio Messina

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: