Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | (3-lb) chicken; cut up |
1/4 x ca. 450 g | butter or margarine |
1 mittel | Onion chopped |
1 Dose | (8-oz) mushroom stems and pieces; with liquid |
2 Tasse | Burgundy wine |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper |
2 | cloves garlic mashed |
1 | Bayleaf |
1/4 Teelöffel | thyme |
Brown chicken lightly in butter & place in casserole. Brown onions in small amount of butter. Add mushrooms, wine, salt, pepper, garlic, bay leaf & thyme. Pour this hot mixture over chicken & cover. Bake at 350 for 1 hour 15 minutes. Yields 6 servings.
Mrs. Nunzio Messina
From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|