Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatora Dinner
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken parts
1 x ca. 450 gZucchini sliced
1 Teelöffelblack pepper
2 Teelöffeloregano
bay leaves
2 x ca. 1/2 Litertomatoes stewed
1 grossOnion coarsely chopped
1/2 Teelöffelsalt
1 TeelöffelCrushed red pepper Or
1 kleinCayenne pepper, liquified
4 EsslöffelDiced fresh parsley
1 x ca. 450 gBell pepper, coarse chopped
cloves garlic minced
2 Tassewhite wine
die Zubereitung:

Brown chicken parts in its own fat in the pressure cooker. Turn often to brown on all sides. Remove to platter; drain fat, reserving 2 Tbsp; discard remainder. Strain tomatoes, reserving both liquid and solids. Heat reserved chicken fat in the pressure cooker. Saute garlic, onion and peppers until vegetables are crisp-tender. Remove vegetables to a bowl. Return the chicken to the pot, add red pepper or cayenne, salt, bay leaves, black pepper, tomato liquid, wine and half the parsley. Seal the pot and cook at 15 pounds pressure for 5 minutes. Cool cooker at once; return reserved vegetables, zucchini, tomatoes and remaining parsley. Cover and simmer 30 minutes. Serve over pasta. Serve with salad and crisp bread.


Anmerkungen zum Rezept: