Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatore Lasagne
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Pieces oven ready Lasagne; uncooked
1 Esslöffelolive oil
1 x ca. 450 gChicken breasts without skin; cut in pieces
1/2 Teelöffelgarlic salt
28 x ca. 30 gSpaghetti sauce
8 x ca. 30 gmushrooms canned
32 x ca. 30 gNonfat mozzarella cheese
die Zubereitung:

Heat oven to 350*, remove pasta from package. In large skillet heat oil, sprinkle chicken with garlic salt; cook until no longer pink.

Meanwhile, in 13x9x2 baking dish, spread 1/2 cup spaghetti sauce. Place 3 pieces uncooked pasta crosswise in dish (not overlapping or touching side of pan), spread 2/3 cup sauce over pasta, covering pasta completely. Layer 1/3 chicken & mushrooms over sauce. Sprinkle with 1 cup cheese. Repeat until done, spread remaining sauce on top covering pasta completely. Cover with foil. Bake 30 minutes;remove foil, sprinkle with remaining cheese; bake 15 minutes or until hot and bubbly. Let stand 10 minutes before cutting.


Anmerkungen zum Rezept: