Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatore with Linguine
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelolive oil
5 x ca. 30 gSkinless; boneless chicken, cut into 1/2-inch strips
1/2 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
1/2 Tassered bell pepper chopped
1/2 Tassemushrooms sliced
1 Esslöffelred wine vinegar
1 TasseCanned crushed tomatoes
1 Priseblack pepper freshly ground
1 1/2 TasseHot cooked linguine
2 Teelöffelparmesan grated
die Zubereitung:

In a large nonstick skillet, heat oil; add chicken, onion and garlic. Cook over med-high heat, stirring occasionally, until onion is translucent, about 3 minutes. Add bell pepper; cook 1 minute. Add mushrooms and vinegar; cook 1 minujte longer. Stir in tomatoes and pepper; reduce heat to low; simmer 5 minutes.

To serve place linquine on platter; spoon chicken mixture over. Sprinkle with cheese.

Per serving: 322 Calories, 7g Fat Ww Exchanges: 1 Fa, 2 P, 2 1/2 F/V, 1 1/2 B, 10 Bc


Anmerkungen zum Rezept: