Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Caesar Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Skinned and boned chicken breast halves
1 1/2 TeelöffelLemon-pepper seasoning
1 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Tasseolive oil
2 Esslöffelwhite wine vinegar
1 Teelöffeldijon mustard
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
Head romalne lettuce; torn
1 TasseGarlic croutons
1/4 TasseParmesan cheese shredded
die Zubereitung:

Cut chicken into 1/4-inch strips; sprinkle with lemon-pepper season- ing and garlic powder.

Pour olive oil into a large skillet, and place over medium-high heat until hot. Add chicken strips, and cook 4 to 5 minutes or until done. Remove chicken strips, and drain on paper towels, reserving drippings in skillet.

Combine vinegar, mustard, and Worcestershire sauce; add to re- served drippings. Cook over medium heat, stirring until blended. Pour over romaine lettuce; add chicken, and toss gently. Sprinkle with croutons and cheese; serve immediately.

<Nitro_II@classic. Msn. Com> on Nov 30, 97


Anmerkungen zum Rezept: