Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Casablanca
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
2 grossOnions; slice
1 TeelöffelFresh ginger; grate
Garlic Clove; mince
3 x ca. 450 gChicken pieces; skin
3 grossCarrots; dice
2 grossPotatoes; peel, dice
2 Esslöffelraisins
1/2 Teelöffelcumin
1/2 Teelöffelturmeric
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/4 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1 Dose(14 1/2 Oz) chopped tomatoes
3 mittelZucchini; 1" slice
1 Dose(15 Oz) garbanzo beans; drain
2 EsslöffelParsley; chop
1/2 TeelöffelCilantro
die Zubereitung:

Saute onions, ginger and garlic in oil. Transfer to crockpot. Brown chicken in same pan over medium heat. Add carrots, potatoes and zucchini to crockpot. Place chicken on top of veggies. Stir seasonings in a small bown and sprinkle over chicken. Add raisins and tomatoes. Cover and cook on High for 4 to 6 hours. Add beans, parsley and cilantro 30 minutes before serving. Serve over cooked rice or cous cous.


Anmerkungen zum Rezept: