Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Casserole
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassemargarine
Chicken breasts, cooked and boned
1 PackungStuffing mix (6 oz.0
1 DoseCream of Mushroom soup
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
2 Tassechicken broth
die Zubereitung:

Melt Margarine and combine with stuffing mix and mushroom soup that has been diluted with 1 cup of the chicken broth. Cover mixture in bottom of 9X13 baking dish. Layer chicken. Pour chicken soup that has been diluted with other cup of chicken broth over top. Bake at 350 for about 1 hr.

Modifications: Becky Hurt Coleman uses 8 oz Pepperidge Farm corn bread or Herb Seasoning as a stuffing mix.

Lida Hendrickson mixes a can of evaporated milk with her soup and Stove Top stuffing mixed with chicken broth.


Anmerkungen zum Rezept: