Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Casserole W/confetti Biscuits
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tasseonions chopped
1/2 Tassecelery chopped
1 Esslöffelgreen Onion Tops chopped
1/2 Tassechicken broth
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
1 Kartonsour cream
3 TasseCooked chicken; cubed
1 Dose(4-oz) sliced mushrooms; drained
3 ScheibeCrisp bacon; crumbled
1 Teelöffelsalt
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/8 Teelöffelpepper
1/4 TasseCheddar cheese shredded
Confetti Biscuits
1 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
Eggs slightly beaten
1/2 Tassemilk
1 Esslöffelgreen pepper chopped
1 EsslöffelRed pepper or pimento; chopped
1 TasseCheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Combine onions, celery and chicken broth in saucepan; simmer 20 minutes. In a 2 quart casserole combine the soup, sour cream, chicken, mushrooms, bacon, salt, Worcestershire sauce, pepper and cooked vegetables. Mix well. Drop biscuits by tablespoon onto casserole. Bake at 350 degrees for 40 to 45 minutes until golden brown. Sprinkle with cheese and retum to oven to melt cheese. Serves 10.

To make biscuits; Combine in mixing bowl flour, baking powder and salt. Add eggs, milk, peppers and cheese. Mix until well blended. Drop onto top of casserole.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: