Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Chili By Susan Ruttan
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts without skin; boned, cubed
Onion chopped
cloves garlic minced
Sweet red peppers; diced
Jalapeno peppers; minced
8 x ca. 30 gOlives sliced
16 x ca. 30 gTomato puree
3 Esslöffelchilli powder
1 1/2 TeelöffelCumin powdered
1 Teelöffelcoriander ground
1 TasseBeer or chicken broth
1/4 TasseUnsweetened chocolate; grated
1 Esslöffelcinnamon
6 Esslöffelolive oil
die Zubereitung:

Heat 3 tablespoons olive oil in a large saucepan or Dutch oven. Add onion and garlic. Saute 2 to 3 minutes. Add both peppers and continue to saute for 10 minutes. Add chili powder, cumin, coriander and cinnamon. Stir and reduce heat.

Heat remaining 3 tablespoons olive oil in a skillet. Add chicken and cook quickly, until chicken turns white. Drain and add to saucepan. Add tomato puree, olives and beer or broth. Add grated chocolate and mix well. Simmer for 15 to 20 minutes more. Serve. Garnish with grated cheese, avocado and sour cream.

on Apr 13, 98


Anmerkungen zum Rezept: