Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Chili Pt 1
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
For Stock
6 TasseChicken stock or broth
1 kleinOnion; cut in half
Carrots; cut into 1-inch pieces
Sticks celery; cut into 1-inch pieces
Sprig fresh thyme
Sprig fresh oregano
bay leaves
cloves garlic
1 Esslöffelblack peppercorns
Whole chickens; about 3 1/2 pounds each, giblets removed
For Soup
3 Esslöffelolive oil
2 grossRed onions; finely diced
cloves garlic minced
Stalk celery; diced
1 grossCarrot diced
Medium-sized cooked potatoes; peeled and lightly mashed
3 EsslöffelHigh-quality chili powder
3 EsslöffelChipotle puree; (see note)
2 Esslöffelground cumin
1 EsslöffelSpanish paprika
1/4 Teelöffelcinnamon
3 TassePeeled; diced, seeded tomatoes
3 TasseCooked kidney beans
green pepper diced
1/2 Fresh sweet red pepper; diced
1/2 Fresh sweet yellow pepper; diced
1/4 Tassered wine
1 Esslöffelcilantro chopped, fresh
3 TasseFinely diced cooked chicken; (see above)
2 TasseCoarsely chopped fresh mustard greens
1 TasseFresh or frozen corn
1 Teelöffelwine vinegar