Suche
gefundene Rezepte
Rezeptanzeige
Rezepte A-Z
beliebte Rezepte
Hilfe
Rezept:
Rezept drucken
ins Rezeptbuch legen
als email versenden
MealMaster - Ansicht
Rezept als PDF
Rezept benoten
Anmerkung schreiben
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Chili Pt 1
Zutaten für 1 Portionen
Menge anpassen
die Zutaten:
For Stock
6 Tasse
Chicken stock or broth
1 klein
Onion; cut in half
2
Carrots; cut into 1-inch pieces
2
Sticks celery; cut into 1-inch pieces
1
Sprig fresh thyme
1
Sprig fresh oregano
2
bay leaves
3
cloves garlic
1 Esslöffel
black peppercorns
2
Whole chickens; about 3 1/2 pounds each, giblets removed
For Soup
3 Esslöffel
olive oil
2 gross
Red onions; finely diced
8
cloves garlic
minced
1
Stalk celery; diced
1 gross
Carrot
diced
3
Medium-sized cooked potatoes; peeled and lightly mashed
3 Esslöffel
High-quality chili powder
3 Esslöffel
Chipotle puree; (see note)
2 Esslöffel
ground cumin
1 Esslöffel
Spanish paprika
1/4 Teelöffel
cinnamon
3 Tasse
Peeled; diced, seeded tomatoes
3 Tasse
Cooked kidney beans
1
green pepper
diced
1/2
Fresh sweet red pepper; diced
1/2
Fresh sweet yellow pepper; diced
1/4 Tasse
red wine
1 Esslöffel
cilantro
chopped, fresh
3 Tasse
Finely diced cooked chicken; (see above)
2 Tasse
Coarsely chopped fresh mustard greens
1 Tasse
Fresh or frozen corn
1 Teelöffel
wine vinegar