Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Chow Mein (Chicke
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 4 Literwater
18 1/8 x ca. 450 g---
8 x ca. 450 gcelery fresh
6 x ca. 450 gCabbage White Fresh
12 x ca. 450 gonions dry
6 1/2 x ca. 450 gBeans Sprouts #10
1 x ca. 450 gStarch Edible Corn
4 1/2 x ca. 450 gNoodle Chow Mein #10
1/2 TasseCake Mix Yellow #10
3/4 TasseSoup Gravy Base Chicken
3 TasseShortening; 3LB
2 TeelöffelPepper Black 1 Lb Cn
2 EsslöffelGinger ground
2 Tassesoy sauce
die Zubereitung:

1. Saute Onions, Celery And Cabbage In Shortening Or Salad Oil 5 Minutes.

2. Combine Soup & Gravy Base, Chicken, And Water For Chicken Stock (See Recipe No. A-12). Add Sauteed Vegetables To Stock. Drain Chicken And Dice Into 1" Pieces; Add To Vegetables And Stock. Cover; Simmer 10 Minutes.

3. Drain Bean Sprouts; Set Aside For Use In Step 6. Reserve Liquid For Use

In Step 4.

4. Combine Reserved Bean Sprout Liquid With Cornstarch To Make A Smooth Paste; Add Ginger, Pepper, Soy Sauce And Molasses.

5. Add Liquid Mixture Slowly To Hot Meat Mixture, Stirring Constantly. Cook

5 To 8 Minutes Or Until Thickened.

6. Add Bean Sprouts; Mix Well; Bring To A Simmer.

7. Serve 1 Cup (2-No. 8 Scoop) Chow Mein Over 1/3 Cup Noodles.

Onions. 11 Lb Fresh Celery A.P. Will Yield 8 Lb Celery Pieces. 7 Lb 8 Oz Fres

Cabbage A.P. Will Yield 6 Lb Cabbage Coarsely Cut.

Recipe No. A-11.

E-5)

Omit Step 7.


Anmerkungen zum Rezept: