Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Country Ham and Peas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Batch Fricasseed Chicken (3-1/2 to 4 lbs recipe) with sauce (See Recipe)
1/2 Tassemilk
1 Prisecloves ground
1/4 x ca. 450 gVirginia ham or prosciutto in 1/2-in dice
10 x ca. 30 gpeas frozen
1 Esslöffelparsley chopped, for garnish
die Zubereitung:

Prepare Or Defrost 1 batch Fricasseed Chicken. Arrange chicken pieces in a casserole or Dutch oven, cover, place in the oven. Turn oven to 375F and bake for 20 minutes. Meanwhile, place a medium saucepan over medium heat; combine fricassee sauce, milk and cloves in it. Bring to boil. Remove from heat, pour liquid through a fine strainer. Replace liquid in a clean saucepan and add the ham and peas. Place over medium-high heat and cook until liquid is thick enough to coat a wooden spoon. Pour the sauce, ham and peas over the chicken and continue to cook 5 minutes. To serve, arrange the chicken and sauce in a serving bowl or on a deep serving platter and sprinkle with parsley. Accompany with pasta or rice.

Michael Roberts - Prodigy Guest Chefs Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: