Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Crepes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg
1/2 Tassemilk
1/8 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcorn oil
1/3 Tassewhole wheat flour
Filling
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelwhole wheat flour
1/2 Tassechicken broth
1/2 Tassemilk
2 Esslöffelwhite wine dry
1/2 Tassemushrooms cooked
1/2 Tasseswiss cheese grated
1/2 Tassechicken cooked
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a bowl.Drop by tablespoon onto a oiled hot skillet or crepe pan.Do not over crowd because mixture spreads widely.After 1 minute, turn and cook the other side until golden.Stack crepes until ready for filling.

Filling:

Melt butter in a medium size saucepan.Add flour and stir for 1 minute.Then add broth, milk and wine.Blend until smooth. In a separate bowl, combine the remaining ingredients and stir into sauce. To assemble crepes, place 1/3 cup of filling into center of each crepe.Roll into a tube shape and turn ends under.Serve hot.Makes 4 filled crepes with 9 grams of protein each.


Anmerkungen zum Rezept: