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Chicken Cubes with Cherry and Pineapple
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseoil
chicken breast
2 Esslöffelsugar
3 Esslöffelcatsup
3 Esslöffelvinegar
1 Esslöffelcornstarch
1 TasseLichees juice
1 TasseLichees meat
1/2 TasseMaraschino cherries
1/2 TassePineapple chunks
1 Teelöffelsherry
2 Teelöffellight soy sauce
1/2 TeelöffelAnise pepper
1 Esslöffelscallion chopped
egg white
2 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Preparation:

Bone chicken and cut into cubes; mix sherry, light soy sauce, anise pepper, and chopped scallion together, pour over chicken and marinate 1/2 hour.

Beat egg white and 2 tablespoons of cornstarch together. Pour over chicken breast and above mix.

Cooking:

Heat oil to 325 degrees. Deep fry chicken. Drain on paper towels. Mix sugar, catsup, vinegar, 1 tablespoon cornstarch, and lichees juice in saucepan; stir until thickened. Add lichees meat, cherries and pineapple. Stir until hot, then serve over chicken.

Chicken Cubes with Cherry, Pineapple and Lichees: Bo Lo Lichees Gai Kew.


Anmerkungen zum Rezept: