Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Curry
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelcooking oil
1 mittelonions minced
cloves garlic pressed
1 mittelApple; Peeled, Grated
1/2 Tassegreen pepper finely chopped
2 Teelöffelcurry powder
1/2 Teelöffelginger powdered
1/4 Teelöffelcumin
1 Teelöffelsalt
3 Esslöffelflour
1 1/2 Tassechicken broth
2 1/2 Tassechicken cooked, chopped
1 Tasseyogurt plain
2 x ca. 30 graisins
2 x ca. 30 gpeanuts unsalted
die Zubereitung:

Place oil, onion, garlic, apple and green pepper in a 3 quart casserole. Microwave at high (100%) 4 minutes. Mix curry, ginger, cumin, salt and flour. Add flour mixture to vegetables, tossing to coat Add broth and chicken. Microwave at medium high (70%) until sauce is thickened, 8 to 10 minutes. Stir in yogurt just before serving. Add peanuts and raisins, and stir again. Serve over either white or brown rice. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept: