Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | cooking oil |
1 mittel | onions minced |
2 | cloves garlic pressed |
1 mittel | Apple; Peeled, Grated |
1/2 Tasse | green pepper finely chopped |
2 Teelöffel | curry powder |
1/2 Teelöffel | ginger powdered |
1/4 Teelöffel | cumin |
1 Teelöffel | salt |
3 Esslöffel | flour |
1 1/2 Tasse | chicken broth |
2 1/2 Tasse | chicken cooked, chopped |
1 Tasse | yogurt plain |
2 x ca. 30 g | raisins |
2 x ca. 30 g | peanuts unsalted |
Place oil, onion, garlic, apple and green pepper in a 3 quart casserole. Microwave at high (100%) 4 minutes. Mix curry, ginger, cumin, salt and flour. Add flour mixture to vegetables, tossing to coat Add broth and chicken. Microwave at medium high (70%) until sauce is thickened, 8 to 10 minutes. Stir in yogurt just before serving. Add peanuts and raisins, and stir again. Serve over either white or brown rice. Makes 6 servings.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|