Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Curry #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts; cooked
3 Esslöffelbutter
Cloves garlic crushed
1 Tasseonion chopped
3 Teelöffelcurry powder
1/4 Tasseflour
1/4 TeelöffelCardamom
1 Teelöffelginger ground
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 Teelöffellime peel grated
2 Esslöffellime juice
1/4 TasseChutney
2 Tassewater
die Zubereitung:

Melt butter and saute onion, garlic and curry powder. Remove from heat and stir in flour, cardamom, ginger, salt and pepper. Gradually stir in the water, lime peel and lime juice. Bring to a boil. Reduce heat and simmer 20 minutes. Stir in chicken and chutney.

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: