Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Dijon Tidbits
Zutaten für 70 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boned And Skinned Chicken Breasts; Whole
1/4 Tassebutter or margarine
2 Teelöffeldijon mustard
Cloves garlic crushed
1 EsslöffelParsley minced
1 Teelöffellemon juice fresh
1/8 Teelöffelsalt
1/4 Tassebread crumbs fine, dried
1/4 Tasseparmesan freshly grated
die Zubereitung:

Cut chicken breasts into 3/4" cubes. Melt margarine in medium skillet over medium heat. Stir in mustard, garlic, parsley, lemon juice and salt. Add chicken; saute over medium heat 5 to 10 minutes, turning chicken until lightly browned on all sides. Sprinkle with bread crumbs and parmesan cheese; toss until chicken is evenly coated. Spoon into a flat serving dish and serve warm with toothpicks.


Anmerkungen zum Rezept: