Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Dijon with Artichokes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts; halves, boned & skinned
6 EsslöffelChicken broth; fat free
4 Esslöffelflour
2 TasseChicken broth; fat free
1 Tasseskim milk evaporated
4 Esslöffeldijon mustard
1 Dose(14 1/2 oz) artichoke hearts; drained and sliced
die Zubereitung:

In a large non-stick skillet that has been sprayed with a non-fat cooking spray, saute chicken in 6 tablespoons chicken broth. Remove from pan. Add flour to pan and stir until smooth. You might need to add 2 or 3 more tablespoons liquid Butter Buds if it is too dry. Stir in 2 cups broth and skim milk. Next add mustard. Add artichoke hearts and simmer chicken in sauce for 30 minutes. Serve over rice or noodles.

8 servings


Anmerkungen zum Rezept: