Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Dinner in a Pot
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4-lb roasting chicken; whole
Cloves garlic peeled
3/4 x ca. 450 gCarrots; peeled and cut in half
1 grossOnion; peeled and cut into quarters
4 mittelBaking potatoes; scrubbed, cut in half
Celery ribs; cut in half
die Zubereitung:

Prep: 10 min, Cook: 1:25. Preheat oven to 375°F. Arrange chicken in the bottom of a large enameled covered casserole. Place garlic inside chicken cavity. Arrange remaining vegetables around chicken. Season with salt and pepper to taste. Cover pan and place in oven. Roast 1 hour, 15 minutes. Remove vegetables from casserole and set aside. Baste chicken with juices and roast another 10 minutes, uncovered, or until chicken is brown. Remove from oven. Let chicken stand 5 minutes before carving. Serve chicken with vegetables.


Anmerkungen zum Rezept: