Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 mittel | Onion chopped |
1 Teelöffel | vegetable oil |
1 Packung | (10-oz) frozen chopped broccoli; thawed |
1 Tasse | chicken cooked, chopped |
1 Tasse | swiss cheese shredded |
2 | eggs |
1 Tasse | Low-fat milk |
2/3 Tasse | Basic baking mix |
1 Teelöffel | mustard prepared |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | thyme |
1/4 Teelöffel | pepper |
1. Preheat oven to 400 degrees. Coat inside of 9-inch pie plate with nonstick cooking spray. Saute onion in oil in nonstick skillet until tender. Combine broccoli, chicken, cheese and onion; spread evenly over bottom of prepared pie plate.
2. Blend eggs, milk, baking mix, mustard, salt, thyme and pepper in blender or food processor. Pour over chicken mixture.
3. Bake for 30-35 minutes until browned on top and knife inserted in center comes out clean. Cool 5 minutes. Cut in wedges and serve.
Family Circle
From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|