Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Enchiladas
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter or margarine
1/2 Tasseonion chopped
Cloves garlic chopped
1/2 TasseSliced; ripe olives--, (doesn't specify green or black)
14 x ca. 30 gDiced; mild green chilies
1/2 Tassesour cream
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
1 1/2 TasseCubed; cooked chicken breast
1 TasseShredded cheddar cheese; divided
Corn or flour tortillas
1/4 Tassemilk
die Zubereitung:

Melt butter; add onion and garlic, saute. Stir in olives and green chiles, sour cream and soup. Remove 3/4 cup of sauce and set aside. Add chicken and fold in half the cheese. Fill shells, roll up and place in 9 x 13-inch pan seam side down. Add milk and cheese to reserved sauce and pour over. Bake at 350F for 30 to 35 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: