Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Enchiladas
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseChicken; cooked and shredded
2 EsslöffelDiced green chiles
1/2 x ca. 450 gricotta cheese
Eggs lightly beaten
1 TasseGreen Onions; Chopped, Stems And Tops
1 TasseJack cheese shredded
Flour tortillas
1 DoseEnchilada sauce; (16 ounce)
1/2 TasseCheddar cheese shredded
die Zubereitung:

In a medium size bowl combine chicken, Ricotta and Jack cheeses, chiles, egg and onion. Wrap tortillas in a paper towel. Microwave at high (100%) until pliable, 45 seconds to 1 minute. Place filling in tortillas and roll, jelly roll fashion. Pour half the enchilada sauce in the bottom of a 2 quart oblong baking dish. Place enchiladas in dish and pour remaining sauce over top. Cover with wax paper. Microwave at high (100%) until heated through, 8 to 10 minutes. Sprinkle with Cheddar cheese. Microwave at high (100%) until cheese is melted, 1 to 2 minutes. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept: