Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Enchiladas #1
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossOnion chopped
(up to)
3 Esslöffelbutter
1 DoseCream of mushroom soup
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
1/2 Tassechicken broth
1 Dose(small) Rotel tomatoes and green chiles
Chicken; cooked and deboned
1 Packung(small) tortilla chips
3/4 x ca. 450 gSharp cheddar cheese; grated
die Zubereitung:

Brown onions in butter. Combine with soups, broth and tomatoes. Add chicken; mix well. Butter baking dish. Layer tortilla chips, chicken sauce, cheese. Repeat these layers. Bake for 30 minutes at 325 degrees. Serves 8 to

10.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: