Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fajitas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffeloil
1 x ca. 450 gSkinless boneless chicken breast; cut into strips
Peppers; red, green, or yellow, cut into strips
1 grossonion sliced
cloves garlic minced
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Flour tortillas
1/4 Tassechicken broth
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. In skillet heat oil over medium-high heat. Add chicken; cook until browned, about 8 minutes. With slotted spoon transfer chicken to plate; set aside. Increase heat to high. To drippings in skillet add peppers, onion, garlic, salt and pepper. Cook, stirring occasionally, until peppers and onion are tender, about 10 minutes. Meanwhile, wrap tortillas in foil. Heat in oven 10 minutes. Stir chicken broth into skillet. Bring to a boil, scraping up browned bits. Reduce heat to medium; cook until mixture has slightly thickened, about 2 minutes. Stir in chicken; heat through. Serve with warmed tortillas.


Anmerkungen zum Rezept: