Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fettuccine 2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseButter or margarine, divided
1 Packung(8-oz) sliced fresh mushrooms
1 kleinRed bell pepper, cut into thin strips
1 kleinOnion chopped
cloves garlic pressed
2 TasseChopped roasted chicken
1/2 Tassewhipping cream
1/2 Tasseparmesan grated
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
1/4 Teelöffelwhite pepper ground
8 x ca. 30 gFettuccine, cooked
die Zubereitung:

Melt 2 tablespoons butter in a large skillet over medium heat; add mushrooms and next 3 ingredients, and saute until tender. Add chicken; cook until thoroughly heated. Remove from skillet. Combine remaining 2 tablespoons butter and whipping cream in skillet; cook over low heat until butter melts. Stir in Parmesan cheese, parsley, and pepper; pour over hot cooked fettuccine, and toss with chicken mixture.


Anmerkungen zum Rezept: